Barenco

THE DESIGN, MANUFACTURE AND SUPPLY OF HARDWARE, CABLE AND CONNECTORS TO THE COMMUNICATIONS INDUSTRY

T:+44 (0)1949 860400
F:+44 (0)1949 860773
E:sales@barenco.co.uk
Your Basket

You have no items in your shopping cart.

View all your basket items

Type 316 Stainless Steel, Marine Grade A4

Our range of T316 stainless steel, marine grade (A4) clamps, brackets, U & V bolts, crossover plates and saddles for marine, off shore, petrochemical plants and areas with high corrosion environments. Clamps, brackets and V Bolts up to 3" tube size can be mounted on to or coupled together such as satellite dishes and aerial poles or masts to hand rails. Barenco is able design and manufacture custom clamps and brackets to order or modify existing stocks.
Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction
  1. 1" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE855SS

    1" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE855SS

    (A) =      1.0 "    (26mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.25 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  2. 1.25" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE857SS

    1.25" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE857SS

    (A) =      1.25 "    (32mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.25 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  3. 1.5" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE845SS

    1.5" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE845SS

    (A) =      1.5 "   (39mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.15 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  4. 1.5" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE844SS

    1.5" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE844SS

    (A) =      1.5 "   (39mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  5. 1.75" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE852SS

    1.75" 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE852SS

    (A) =      1.75 "    (45mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  6. 1.9" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE847SS

    1.9" (SCAFFOLD) 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE847SS

    (A) =      1.9 "   Scaffold (49mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers




  7. 1.9" 'U' BOLT, M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE863SS

    1.9" (SCAFFOLD) 'U' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE863SS

    (A) =      1.9 "    (49mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5 "   (130mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  8. 1" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE848SS

    2" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE848SS

    (A) =      2.0 "    (51mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.6 "   (90mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  9. SADDLE CLAMP BRACKET FOR 1" - 2" MAST T316 STAINLESS STEEL - BE926SS

    2" SADDLE CLAMP ( JAW CLAMP ) FOR 1" - 2" MAST IN 3mm T316 SS (MARINE GRADE) A4 - BE926SS

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)   Saddle Clamp Bracket for 1"-2" Mast in 3mm Stainless Steel. Heavy duty saddle clamp will except up to M10 bolts. Material :- T316 Stainless Steel, Marine Grade A4.

     

  10. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS ISOLATING SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K28

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS ISOLATING SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K28

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'V' Bolts, 2 x 2.2" 'V' Bolts & 2 ABS Isolating Saddles.

  11. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS ISOLATING SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K38

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS ISOLATING SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K38

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, 2 x 2.2" 'U' Bolts & 2 ABS Isolating Saddles.

  12. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K27

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K27

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'V' Bolts, 2 x 2.2" 'V' Bolts & 2 ABS Non Isolating Saddles.

  13. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K37

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K37

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, 2 x 2.2" 'U' Bolts & 2 ABS Non Isolating Saddles.

  14. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K26

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K26

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'V' Bolts, 2 x 2.2" 'V' Bolts & 2 x 3" Saddles.

  15. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K36

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K36

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, 2 x 2.2" 'U' Bolts & 2 x 3" Saddles.

  16. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K25

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K25

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'V' Bolts, & 2 x 2.2" 'V' Bolts.

  17. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K35

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K35

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, & 2 x 2.2" 'U' Bolts.

  18. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS ISOLATING SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K29

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS ISOLATING SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K30

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)  2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'V' Bolts, 2 x 3" Saddles, 2 x 2.2" 'V' Bolts & 2 ABS Isolating Saddles.

  19. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS ISOLATING SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K40

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS ISOLATING SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K40

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)  2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, 2 x 3" Saddles, 2 x 2.2" 'U' Bolts & 2 ABS Isolating Saddles.

  20. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K29

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K29

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)  2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'V' Bolts, 2 x 3" Saddles, 2 x 2.2" 'V' Bolts & 2 ABS Non Isolating Saddles.

  21. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K39

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 2 ABS SADDLES & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K39

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)  2" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, 2 x 3" Saddles, 2 x 2.2" 'U' Bolts & 2 ABS Non Isolating Saddles.

  22. 2.2" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE846SS

    2.2" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE846SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.5 "   (90mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  23. 2.2" 'V' BOLT, M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE851SS

    2.2" 'V' BOLT M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE851SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M8         

    (C) =     3.5 "    (90mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

     

     

  24. 2.2" 'V' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE843SS

    2.2" 'V' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE843SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M6         

    (C) =   3.75 "    (95mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  25. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 90mm 'U' BOLT - BE653

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 90mm 'U' BOLT - BE653

    2.2" ABS Plastic Saddle including a 2.2" M6 T316 Stainless Steel, Marine Grade (A4) 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.

    Finish : Black, ABS Plastic, 'U' Bolt T316 Stainless Steel

  26. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 95mm 'V' BOLT - BE654

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 95mm 'V' BOLT - BE654

    2.2" ABS Plastic Saddle including a 2.2" M6 T316 Stainless Steel, Marine Grade (A4) 'V' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.

    Finish : Black, ABS Plastic, 'V' Bolt T316 Stainless Steel

  27. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.                                         Finish : Black, ABS Plastic

  28. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE655

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE655

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round masting.                                         Finish : Black, ABS Plastic

  29. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE652

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE652

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Non Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.                                       Finish : Black, ABS Plastic

  30. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE656

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE656

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Non Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' bolt. Will secure 1" to 2.2" round masting.                                                   Finish : Black, ABS Plastic

  31. 2.25" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE859SS

    2.25" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE859SS

    (A) =      2.25 "    (57mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.5 "   (90mm)            (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  32. 2.5" 'U' BOLT, M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE853SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE853SS

    (A) =      2.5 "    (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5.0 "   (125mm)        (D) =      3.0 "   (75mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  33. 2.5" 'U' BOLT, M8 x 175mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE858SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 175mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE858SS

    (A) =      2.5 "    (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =    6.75 "   (175mm)        (D) =      3.25 "   (85mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  34. 2.75" 'V' BOLT, M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE856SS

    2.75" 'V' BOLT M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE856SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M8         

    (C) =     3.5 "    (90mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

     

     

  35. 3" 'U' BOLT, M8 x 170mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE854SS

    3" 'U' BOLT M8 x 170mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE854SS

    (A) =      3.0 "    (77mm)         (B) =      M8         

    (C) =    6.75 "   (170mm)        (D) =      3.25 "   (85mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  36. 3" 'U' BOLT, M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE849SS

    3" 'U' BOLT, M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE849SS

    (A) =      3 "   (76mm)         (B) =      M8         

    (C) =   4.75 "    (120mm)         (D) =      3 "   (75mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  37. 3" 'V' BOLT, M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE850SS

    3" 'V' BOLT M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE850SS

    (A) =      3 "   (76mm)         (B) =      M8         

    (C) =   4.75 "    (120mm)         (D) =      3 "   (75mm)       

    Finish = T316 Stainless Steel, Full Nuts & Washers

     

     

  38. SADDLE CLAMP BRACKET FOR 1" - 3" MAST T316 STAINLESS STEEL - BE921SS

    3" SADDLE CLAMP ( SLEDGE / JAW CLAMP ) FOR 1" - 3" MAST IN 3mm T316 SS (MARINE GRADE) A4 - BE921SS

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)   Saddle Clamp Bracket for 1"-3" Mast in 3mm Stainless Steel. Heavy duty saddle clamp will except up to M10 bolts. Material :- T316 Stainless Steel, Marine Grade A4.


  39. 3" x 3" BASE PLATE T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS

    3" x 3" BASE PLATE T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Inline or Crossover Plate only, with an overall size of 155mm x 110mm X 3mm thick.

  40. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K11

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K11

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 4 x 3" 'V' Bolts & 2 x 3" Saddles.

  41. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K16

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K16

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 4 x 3" 'U' Bolts & 2 x 3" Saddles.

  42. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K21

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K21

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts,  2 x 3" 'V' Bolts & 2 x 3" Saddles.

  43. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 4 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K12

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 4 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K12

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 4 x 3" 'V' Bolts & 4 x 3" Saddles.

  44. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 4 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K17

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 4 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K17

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 4 x 3" 'U' Bolts & 4 x 3" Saddles.

  45. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 4 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K22

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 4 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K22

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts, 2 x 3" 'V' Bolts & 4 x 3" Saddles.

  46. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K10

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K10

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 4 x 3" 'V' Bolts.

  47. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K15

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K15

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 4 x 3" 'U' Bolts.

  48. 3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K20

    3" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K20

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)

    3" x 3" Crossover or Inline Mounting with 2 x 3" 'U' Bolts & 2 x 3" 'V' Bolts.

  49. 3.5" 'U' BOLT M12 x 115mm T316 STAINLESS STEEL< MARINE GRADE (A4) - BE867SS

    3.5" 'U' BOLT M12 x 115mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE867SS

    (A) =      3.5 "       (90mm)        (B) =      M12     

    (C) =      4.5 "       (115mm)      (D) =      1.50 " (40mm)    

    Finish = T316 Stainless Steel, Full Nuts & Washers

  50. 4.5" 'U' BOLT M12 x 140mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE868SS

    4.5" 'U' BOLT M12 x 140mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE868SS

    (A) =      4.5 "       (115mm)        (B) =      M12     

    (C) =      5.5 "       (140mm)      (D) =      1.6 "  (42mm)    

    Finish = T316 Stainless Steel, Full Nuts & Washers.

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction