Barenco

THE DESIGN, MANUFACTURE AND SUPPLY OF HARDWARE, CABLE AND CONNECTORS TO THE COMMUNICATIONS INDUSTRY

T:+44 (0)1949 860400
F:+44 (0)1949 860773
E:sales@barenco.co.uk
Your Basket

You have no items in your shopping cart.

View all your basket items

'U' Bolts, 'V' Bolts & Saddles

U & V Bolts available from stock in T316 Stainless Steel, Marine Grade A4 & BZP ranging from 0.75" to 3" pole sizes marked in refine search box as Imperial.

We are increasing our range of T316 Stainless Steel, Marine Grade A4, U and V Bolts.

Supported with the facility to make some Stainless Steel bolts in house to order.

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction
  1. 0.75" U BOLT, M6 x 44mm BZP - BE944

    0.75" 'U' BOLT M6 x 44mm BZP - BE944

    (A) =      0.75 "  (21mm)          (B) =      M6      

    (C) =      1.75 "   (44mm)         (D) =      1.25 "  (32mm)     

    £0.53 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  2. 1" U BOLT,  M6 x 51mm BZP - BE945

    1" 'U' BOLT M6 x 51mm BZP - BE945

    (A) =      1 "   (25mm)         (B) =      M6     

    (C) =      2 "   (51mm)         (D) =      1.25 "  (32mm)      

    £0.72 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  3. 1" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE855SS

    1" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE855SS

    (A) =      1.0 "    (26mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.25 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts and Flat Washers    £3.54 ( Inc VAT @ 20% )

  4. 1.25" U BOLT, M6 x 64mm BZP - BE954

    1.25" 'U' BOLT M6 x 64mm BZP - BE954

    (A) =      1.25 "   (34mm)         (B) =      M6     

    (C) =      2.5 "     (64mm)         (D) =      1.5 " (38mm)

    £0.82 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  5. 1.25" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE857SS

    1.25" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE857SS

    (A) =      1.25 "    (32mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.25 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  6. 1.25" 'U' BOLT M8 x 135mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE864SS

    1.25" 'U' BOLT M8 x 135mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE864SS

    (A) =      1.25 "    (32mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5.25 "   (135mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  7. 1.25" U BOLT, M6 x 64mm BZP - BE954

    1.5" 'U' BOLT M6 x 60mm BZP - BE960

    (A) =      1.5 "   (38mm)         (B) =      M6     

    (C) =      2.3 "     (60mm)         (D) =      1.1 " (30mm)

    Finish    =    Plated      Standard Nuts Provided     

    All sizes provided are approximate.

     

  8. 1.5" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE845SS

    1.5" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE845SS

    (A) =      1.5 "   (39mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.15 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  9. 1.5" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE844SS

    1.5" 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE844SS

    (A) =      1.5 "   (39mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  10. 1.5" U BOLT, M8 x 60mm BZP - BE961

    1.5" 'U' BOLT M8 x 60mm BZP - BE961

    (A) =      1.5 "   (38mm)         (B) =      M8    

    (C) =      2.3 "     (60mm)         (D) =      1.1 " (30mm)

    Finish    =    Plated      Standard Nuts Provided     

    All sizes provided are approximate.

     

  11. 1.5" V BOLT, M8 x 64mm BZP - BE914

    1.5" 'V' BOLT M8 x 64mm BZP - BE914

    (A) =      1.5 "    (38mm)        (B) =      M8      

    (C) =      2.5 "    (64mm)        (D) =      1.25 "  (32mm)      

    £0.53 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  12. 1.5" V BOLT, M8 x 75mm STAINLESS STEEL A2 - BE914/3SS

    1.5" 'V' BOLT M8 x 75mm STAINLESS STEEL A2 - BE914/3SS

    (A) =      1.5 "    (38mm)        (B) =      M8

    (C) =      3  "    (76mm)        (D) =      2 "  (55mm)

    Finish    =    Stainless Steel     Full Nuts &  Washers



  13. 1.75" U BOLT, M6 x 76mm BZP - BE950

    1.75" 'U' BOLT M6 x 76mm BZP - BE950

    (A) =      1.75 "   (44mm)         (B) =      M6         

    (C) =      3 "       (76mm)          (D) =      1.5 "   (38mm)       

    £1.18 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  14. 1.75" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE852SS

    1.75" 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE852SS

    (A) =      1.75 "    (45mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  15. 1.75" 'U' BOLT, M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE860SS

    1.75" 'U' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE860SS

    (A) =      1.75 "    (45mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5 "   (130mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  16. 1.75" U BOLT, M8 x 76mm BZP - BE952

    1.75" 'U' BOLT M8 x 76mm BZP - BE952

    (A) =      1.75 "   (44mm)        (B) =      M8     

    (C) =      3 "       (76mm)          (D) =      1 "   (25mm)

    £1.02 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  17. 1.9" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE847SS

    1.9" (SCAFFOLD) 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE847SS

    (A) =      1.9 "   Scaffold (49mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers




  18. 1.9" 'U' BOLT, M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE863SS

    1.9" (SCAFFOLD) 'U' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE863SS

    (A) =      1.9 "    (49mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5 "   (130mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  19. 2" 'U' BOLT, M10 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE872SS

    2" 'U' BOLT M10 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE872SS

    (A) =      2 "   (51mm)         (B) =      M10        

    (C) =   5.0 "    (127mm)         (D) =      3 "   (75mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

     

     

  20. 2" U BOLT, 3/8" WHIT x 152mm BZP - BE918

    2" 'U' BOLT M10 x 152mm BZP - BE918

    (A) =      2 "   (51mm)         (B) =      M10  

    (C) =      6 "   (152mm)        (D) =     3.75 " (95mm)     

    £1.99 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  21. 2" 'U' BOLT M10 x 73mm BZP - BE953

    2" 'U' BOLT M10 x 73mm BZP - BE953

    (A) =      2.0 "       (51mm)        (B) =      M10   

    (C) =      2.85 "       (73mm)      (D) =      1.6 " (41mm)

     Finish    =    Plated     Standard Nuts Provided

     All sizes provided are approximate.

  22. 2" U BOLT, M6 x 76mm BZP - BE951

    2" 'U' BOLT M6 x 76mm BZP - BE951

    (A) =      2 "    (51mm)        (B) =      M6              

    (C) =      3 "    (76mm)        (D) =      1.5 "    (38mm)

    £0.90 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  23. 1" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE848SS

    2" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE848SS

    (A) =      2.0 "    (51mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.6 "   (90mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  24. 2" U BOLT, M8 x 70mm BZP - BE956

    2" 'U' BOLT M8 x 70mm BZP - BE956

    (A) =      2 "        (51mm)           (B) =      M8     

    (C) =      2.75 "    (70mm)         (D) =      1 "  (25mm)

    £1.18 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  25. 2" V BOLT, M10 x 70mm STAINLESS STEEL A2 - BE915SS

    2" 'V' BOLT M10 x 70mm STAINLESS STEEL A2 - BE915SS

    (A) =      2 "        (51mm)       (B) =      M10    

    (C) =      2.75 "    (70mm)      (D) =      1.25 "  (32mm)     

    £3.04 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

     

  26. 2" V BOLT, 3/8" WHIT x 83mm BZP - BE915

    2" 'V' BOLT M10 x 83mm BZP - BE915

    (A) =      2 "      (51mm)         (B) =      M10

    (C) =      3.25 "  (83mm)       (D) =      1.75 "  (44mm)      

    £0.74 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  27. 2" V BOLT, M8 x 101mm BZP - BE955/4

    2" 'V' BOLT M8 x 101mm BZP - BE955/4

    (A) =      2 "    (51mm)        (B) =     M8      

    (C) =      4 "    (101mm)        (D) =      2.5 "   (65mm)      

    Finish  =      Plated      * Standard Nuts Provided      

    All sizes provided are approximate.

     

  28. 2" V BOLT, M8 x 76mm BZP - BE955

    2" 'V' BOLT M8 x 76mm BZP - BE955

    (A) =      2 "    (51mm)        (B) =     M8      

    (C) =      3 "    (76mm)        (D) =      2 "   (51mm)      

    £0.92 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  29. 2" Saddle Clamp ( Jaw Clamp ) for 1" - 2" Mast in 3mm Galvanised Steel -

    2" SADDLE CLAMP ( JAW CLAMP ) FOR 1" - 2" MAST IN 3mm GALVANIZED STEEL - BE926

    Clamp for 1"-2" Mast in 3mm Steel - Galvanised. Heavy duty saddle clamp will except up to M10 bolts.

    £3.30 ( Inc VAT @ 20% ) Each

     

  30. SADDLE CLAMP BRACKET FOR 1" - 2" MAST T316 STAINLESS STEEL - BE926SS

    2" SADDLE CLAMP ( JAW CLAMP ) FOR 1" - 2" MAST IN 3mm T316 SS (MARINE GRADE) A4 - BE926SS

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)     Saddle for 1" - 2" Mast, 3mm Stainless Steel. 

    £4.20 ( Inc VAT @ 20% ) Each

  31. SADDLE CLAMP 2" ( 50mm ) - BZP - BE919

    2" SADDLE CLAMP BZP - BE919

    2" Saddle Clamp with serrated edges for use with most V & U bolts up to 2" internal diameter.

    As used on Order Code : BE610.

    £0.74 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  32. 2" SQUARE BOLT, M6 x 85mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE866SS

    2" SQUARE BOLT M6 x 85mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE866SS

    (A) =      2.0 "    (51mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.3 "   (85mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  33. 2.2" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE846SS

    2.2" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE846SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.5 "   (90mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  34. 2.2" 'V' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE843SS

    2.2" 'V' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE843SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M6         

    (C) =   3.75 "    (95mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers



  35. 2.2" 'V' BOLT, M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE851SS

    2.2" 'V' BOLT M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE851SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M8         

    (C) =     3.5 "    (90mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

     

     

  36. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 90mm 'U' BOLT - BE653

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 90mm 'U' BOLT - BE653

    2.2" ABS Plastic Saddle including a 2.2" M6 T316 Stainless Steel, Marine Grade (A4) 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.

    Finish : Black, ABS Plastic, 'U' Bolt T316 Stainless Steel

  37. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 95mm 'V' BOLT - BE654

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 95mm 'V' BOLT - BE654

    2.2" ABS Plastic Saddle including a 2.2" M6 T316 Stainless Steel, Marine Grade (A4) 'V' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.

    Finish : Black, ABS Plastic, 'V' Bolt T316 Stainless Steel

  38. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.                                         Finish : Black, ABS Plastic

  39. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE655

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE655

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round masting.                                         Finish : Black, ABS Plastic

  40. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE652

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE652

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Non Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round Masting.                                       Finish : Black, ABS Plastic

  41. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE656

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE656

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Non Isolating with 2 smooth 45mm long edges for use with our 2.2" 'V' bolt. Will secure 1" to 2.2" round masting.                                                   Finish : Black, ABS Plastic

  42. 2.25" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE859SS

    2.25" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE859SS

    (A) =      2.25 "    (57mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.5 "   (90mm)            (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  43. 2.25" V BOLT,  M8 x 95mm BZP - BE913/4

    2.25" 'V' BOLT M8 x 95mm BZP - BE913/4

    (A) =      2.25 "    (57mm)        (B) =      M8     

    (C) =      3.75 "    (95mm)        (D) =      2.5 "  (63mm)     

    Finish    =    Plated      Standard Nuts Provided     

    All sizes provided are approximate.


  44. 2.25" V BOLT,  M6 x 95mm BZP - BE912

    2.25" 'V' BOLT M6 x 95mm BZP - BE912

    (A) =      2.25 "  (57mm)     (B) =      M6      

    (C) =      3.75 "  (95mm)     (D) =      2.5 "  (64mm)         

    £0.53 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

  45. 2.25" V BOLT, M6 x 95mm STAINLESS STEEL A2 - BE912SS

    2.25" 'V' BOLT M6 x 95mm STAINLESS STEEL A2 - BE912SS

    (A) =      2.25 "     (57mm)       (B) =      M6    

    (C) =      3.75 "     (95mm)       (D) =      2.5 "  (64mm)   

    £1.86 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  46. 2.25" V BOLT, M8 x 127mm BZP - BE913

    2.25" 'V' BOLT M8 x 127mm BZP - BE913

    (A) =      2.25 "    (57mm)        (B) =      M8     

    (C) =      5 "        (127mm)         (D) =      4 "  (102mm)     

    £0.60 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

     

  47. 2.5" 'U' BOLT, M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE853SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE853SS

    (A) =      2.5 "    (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5.0 "   (125mm)        (D) =      3.0 "   (75mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  48. 2.5" 'U' BOLT, M8 x 175mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE858SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 175mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE858SS

    (A) =      2.5 "    (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =    6.75 "   (175mm)        (D) =      3.25 "   (85mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

  49. 2.5" 'U' BOLT M8 x 85mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE871SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 85mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE871SS

    (A) =      2.5 "   (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =     3.25 "    (85mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)       

    Finish  =  T316 Stainless Steel  * Full Nuts & Flat Washers

     

     

  50. 2.5" V BOLT, M8 x 102mm BZP - BE957

    2.5" V BOLT M8 x 102mm BZP - BE957

    (A) =      2.5 "   (64mm)     (B) =      M8    

    (C) =      4 "      (102mm)   (D) =      2.5 "  (60mm)       

    £0.92 ( Inc VAT @ 20% ) Priced Each

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction