Barenco

THE DESIGN, MANUFACTURE AND SUPPLY OF HARDWARE, CABLE AND CONNECTORS TO THE COMMUNICATIONS INDUSTRY

T:+44 (0)1949 860400
F:+44 (0)1949 860773
E:sales@barenco.co.uk
Your Basket

You have no items in your shopping cart.

View all your basket items

Marine Grade A4

Our range of Marine Grade (A4) clamps, brackets, U & V bolts, crossover plates and saddles for marine, off shore, petrochemical plants and areas with high corrosion environments. Barenco is able design and manufacture custom clamps and brackets to order or modify existing stocks.
Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction
  1. 1" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE855SS

    1" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE855SS

    (A) =      1.0 "    (26mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.25 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)       

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  2. 1.25" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE857SS

    1.25" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE857SS

    (A) =      1.25 "    (32mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.25 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  3. 1.25" 'U' BOLT M8 x 135mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE864SS

    1.25" 'U' BOLT M8 x 135mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE864SS

    (A) =      1.25 "    (32mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5.25 "   (135mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  4.  1.45" SQUARE BOLT M6 x 75mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE876SS

    1.45" SQUARE BOLT M6 x 75mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE876SS

    (A) =    1.45 "   (37mm)         (B) =      M6         

    (C) =    2.95 "   (75mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    Sq. Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

     

     

  5. 1.5" 'U' BOLT, M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE845SS

    1.5" 'U' BOLT M6 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE845SS

    (A) =      1.5 "   (39mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.15 "   (80mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  6. 1.5" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE844SS

    1.5" 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE844SS

    (A) =      1.5 "   (39mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

  7. 1.75" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE852SS

    1.75" 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE852SS

    (A) =      1.75 "    (45mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  8. 1.75" 'U' BOLT, M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE860SS

    1.75" 'U' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE860SS

    (A) =      1.75 "    (45mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5 "   (130mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

  9. 1.9" 'U' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE847SS

    1.9" (SCAFFOLD) 'U' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE847SS

    (A) =      1.9 "   Scaffold (49mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.75 "   (95mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

     

     

  10. 1.9" 'U' BOLT, M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE863SS

    1.9" (SCAFFOLD) 'U' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE863SS

    (A) =      1.9 "    (49mm)         (B) =      M8

    (C) =    5 "   (130mm)        (D) =      3.1 "   (80mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  11. 2" 'U' BOLT, M10 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE872SS

    2" 'U' BOLT M10 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE872SS

    (A) =      2 "   (51mm)         (B) =      M10        

    (C) =   5.0 "    (127mm)         (D) =      3 "   (75mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

     

  12. 2" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE848SS

    2" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE848SS

    (A) =      2.0 "    (52mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.6 "   (90mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  13. SADDLE CLAMP BRACKET FOR 1" - 2" MAST T316 STAINLESS STEEL - BE926SS

    2" SADDLE CLAMP ( JAW CLAMP ) FOR 1" - 2" MAST IN 3mm T316 SS (MARINE GRADE) A4 - BE926SS

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)     Saddle for 1" - 2" Mast, 3mm Stainless Steel. 

    Made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  14. 2" SQUARE BOLT, M6 x 85mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE866SS

    2" SQUARE BOLT M6 x 85mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE866SS

    (A) =      2.0 "    (51mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.3 "   (85mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    Sq. Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  15.  2" SQUARE BOLT M8 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE873SS

    2" SQUARE BOLT M8 x 80mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE873SS

    (A) =      2.0 "    (53mm)     (B) =      M8        

    (C) =    3.1 "   (80mm)        (D) =      2.4 "   (62mm)

    Sq. Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  16. 2.2" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE846SS

    2.2" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE846SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.5 "   (90mm)        (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel
     

     

  17. U Bolt drawing

    2.2" 'U' BOLT M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE878SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M8         

    (C) =     3.5 "    (90mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  18. 2.2" 'V' BOLT, M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE843SS

    2.2" 'V' BOLT M6 x 95mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE843SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M6         

    (C) =   3.75 "    (95mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)

    V Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  19.  2.2" 'V' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE875SS

    2.2" 'V' BOLT M8 x 130mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE875SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M8         

    (C) =     5.0 "    (130mm)         (D) =     3.25 "   (80mm)

    V Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  20. 2.2" 'V' BOLT, M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE851SS

    2.2" 'V' BOLT M8 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE851SS

    (A) =      2.2 "   (55mm)         (B) =      M8         

    (C) =     3.5 "    (90mm)         (D) =      2.3 "   (60mm)

    V Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  21. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 90mm 'U' BOLT - BE653

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 90mm 'U' BOLT - BE653

    2.2" ABS Plastic Saddle including a 2.2" M6 T316 Stainless Steel, Marine Grade (A4) 'U' bolt. Will secure 1" to 2.2" round masting.

  22. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 95mm 'V' BOLT - BE654

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP BLACK WITH M6 x 95mm 'V' BOLT - BE654

    2.2" ABS Plastic Saddle including a 2.2" M6 T316 Stainless Steel, Marine Grade (A4) 'V' bolt. Will secure 1" to 2.2" round masting.

  23. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE655

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE655

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Isolating for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round masting.

  24. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE652

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE652

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Non Isolating for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Secures 1" to 2.2" round masting.

  25. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE656

    2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP NON ISOLATING BLACK FOR M8 'U' & 'V' BOLTS - BE656

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Non Isolating for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Secures 1" to 2.2" round masting.

  26. 2.2" ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING BLACK FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650

    2.2" BLACK ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650

    2.2" ABS Plastic Saddle Clamp Isolating for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round masting.

  27.  2.2" BLACK ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650/3

    2.2" BLACK ABS PLASTIC SADDLE CLAMP ISOLATING FOR M6 'U' & 'V' BOLTS - BE650/3

    2.2" Black ABS Plastic Saddle Clamp Isolating for use with our 2.2" 'V' & 'U' bolts. Will secure 1" to 2.2" round masting.

  28. 2.25" 'U' BOLT, M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE859SS

    2.25" 'U' BOLT M6 x 90mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE859SS

    (A) =      2.25 "    (57mm)         (B) =      M6         

    (C) =    3.5 "   (90mm)            (D) =      2.3 "   (60mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  29. 2.5" 'U' BOLT, M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE853SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE853SS

    (A) =      2.5 "    (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =    5.0 "   (125mm)        (D) =      3.0 "   (75mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  30. 2.5" 'U' BOLT, M8 x 175mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE858SS

    2.5" 'U' BOLT M8 x 175mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE858SS

    (A) =      2.5 "    (65mm)         (B) =      M8         

    (C) =    6.75 "   (175mm)        (D) =      3.25 "   (85mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  31. 2.75" 'V' BOLT, M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE856SS

    2.75" 'V' BOLT M8 x 125mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE856SS

    (A) =      2.75 "   (70mm)         (B) =      M8         

    (C) =     5.0 "    (127mm)         (D) =      3.0 "   (75mm)

    V Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

     

  32. 3" 'U' BOLT, M10 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE865SS

    3" 'U' BOLT M10 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE865SS

    (A) =      3 "   (76mm)         (B) =      M10        

    (C) =   4.75 "    (120mm)         (D) =      3 "   (75mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

     

     

  33. 3" 'U' BOLT, M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE849SS

    3" 'U' BOLT M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE849SS

    (A) =      3 "   (76mm)         (B) =      M8         

    (C) =   4.75 "    (120mm)         (D) =      3 "   (75mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  34. 3" 'U' BOLT, M8 x 170mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE854SS

    3" 'U' BOLT M8 x 170mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE854SS

    (A) =      3.0 "    (77mm)         (B) =      M8         

    (C) =    6.75 "   (170mm)        (D) =      3.25 "   (85mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  35. 3" 'V' BOLT, M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE850SS

    3" 'V' BOLT M8 x 120mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE ( A4 ) - BE850SS

    (A) =      3 "   (76mm)         (B) =      M8         

    (C) =   4.75 "    (120mm)         (D) =      3 "   (75mm)

    V Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  36.  3" SADDLE CLAMP ( SLEDGE / JAW CLAMP ) FOR 1" - 3" MAST IN 3mm T316 SS (MARINE GRADE) A4 - BE921SS

    3" SADDLE CLAMP ( SLEDGE / JAW CLAMP ) FOR 1" - 3" MAST IN 3mm T316 SS (MARINE GRADE) A4 - BE921SS

    MATERIAL:- T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4)   Saddle for 2" - 3" Mast, 3mm Stainless Steel. 

    Made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  37. 3.5" 'U' BOLT M12 x 115mm T316 STAINLESS STEEL< MARINE GRADE (A4) - BE867SS

    3.5" 'U' BOLT M12 x 115mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE867SS

    (A) =      3.5 "       (90mm)        (B) =      M12     

    (C) =      4.5 "       (115mm)      (D) =      1.50 " (40mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  38. 4.5" 'U' BOLT M12 x 140mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE868SS

    4.5" 'U' BOLT M12 x 140mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE868SS

    (A) =      4.5 "       (115mm)        (B) =      M12     

    (C) =      5.5 "       (140mm)      (D) =      1.6 "  (42mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  39. 5.5" 'U' BOLT M12 x 165mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE869SS

    5.5" 'U' BOLT M12 x 165mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE869SS

    (A) =      5.5 "       (140mm)        (B) =      M12     

    (C) =      6.5 "       (165mm)      (D) =      1.6 " (42mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  40. 6.75" 'U' BOLT M12 x 200mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE870SS

    6.75" 'U' BOLT M12 x 200mm T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE (A4) - BE870SS

    (A) =      6.75 "       (171mm)        (B) =      M12     

    (C) =      8.0 "       (200mm)      (D) =      1.6 " (42mm)

    U Bolt made from Marine Grade 316 Stainless Steel

  41. 2" x 2" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K60

    2" x 2" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K60

    £26.10 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  42. 2" x 2" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 4 ABS SADDLES & T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K64

    2" x 2" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING, 4 ABS SADDLES & T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K64

    £39.30 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  43. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS ISOLATING SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K28
  44. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS ISOLATING SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K38
  45. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K27

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K27

    £37.38 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  46. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K37

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 ABS SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K37

    £37.38 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  47. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K26

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K26

    £44.22 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  48. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K36

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING & 2 x 3" SADDLES T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K36

    £44.22 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  49. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K25

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K25

    £30.78 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

  50. 2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K35

    2" x 3" CROSSOVER OR INLINE MOUNTING T316 STAINLESS STEEL, MARINE GRADE A4 - BE661SS/K35

    £30.78 ( Inc VAT @ 20% ) Per Kit

    Click photo for more information.

     

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction